Bezoek onze sfeervolle winkel!

Laat je inspireren door het aanbod van Misstique. Dames- en herenkledij maar ook mooie decoratiestukken kan je terugvinden in onze winkel. Heb je raad of tips nodig? Kathy en Kristel staan klaar met professioneel advies en  helpen jou uit de kwalitatieve collecties het juiste kleurenpalet en de perfecte outfit samen te stellen.

 

Elke klant kan genieten van een glaasje of een kopje koffie en een versnapering in onze sfeervolle winkel. Je kan na het shoppen ook nog even nagenieten in ons rustig lounge hoekje.

De dames achter Misstique

De naam en het concept van Misstique zijn ontstaan in volle lockdown. Kathy startte een boetiekje bij haar thuis onder de naam Misstique, een samenvoeging van Miss en mysterieus. Al snel werd samen met boezemvriendin Kristel ook Misstique for men opgericht als online platform. Uit het succes groeide het idee om samen een boetiek op te starten.

 

Na de zoektocht naar een geschikt pand en enkele grondige verbouwingswerken opende Misstique eind september 2021 de deuren in het centrum van De Pinte. Zo lag de moeilijke Corona periode voor deze twee positieve dames aan de basis van een nieuw en mooi verhaal en meteen ook een symbiose van twee unieke persoonlijkheden.

In Misstique brengen Kathy en Kristel een harmonieuze mix van topmerken voor zowel dames als heren. Gaande van casual tot chic, hip en trendy. Alle merken zijn één voor één doordacht uitgekozen zodat Misstique voor elk type vrouw of man iets kan betekenen. Op Misstique staat geen genre of leeftijd.

De belangrijkste merken voor de heren zijn Paul Smith, Patrizia Pepe, QB24, Roberta Galiffa, US Grand Polo Equipment & Apparel, 7 for all mankind en Tramarossa. Voor de dames vind je Patrizia Pepe , Liu Jo, Marina V, Josephine en Co, Tramarossa en schoenen Patrizia Pepe.

 

Daarnaast is er een trendy en betaalbare collectie onder het huismerk Misstique en een mooi aanbod leuke accessoires en decoratiestuks. Een nieuwe outfit of geschenkje nodig? Bij Misstique in De Pinte ben je zeker goed!

 

Kristel en Kathy zorgen voor een hartelijk onthaal en helpen je met deskundig advies.

Ecologische verpakking

Ook bij Misstique hebben we aandacht voor het milieu. Bij ons geen plastieken zak maar een stevige herbruikbare papieren draagtas die je zeker en vast nog zal gebruiken.

14 dagen bedenktijd

Is het artikel dat je gekocht hebt toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Aarzel niet om het terug te sturen naar onze winkel of het persoonlijk te komen omruilen.

Terugbetaling gebeurd steeds in de vorm van een tegoedbon of cadeaubon.

Gratis geleverd vanaf €100

Vanaf een aankoop van € 100 is de verzending van jouw pakket gratis.

Snel in huis

Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij uw bestelling de dag zelf nog afhandelen. We doen er alles aan om de artikelen zo snel mogelijk bij jou te leveren.