Verzend- & retourbeleid

Kan ik een bestelling terugsturen/retourneren?

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt verzaken aan uw aankoop. Mochten een product niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact en ongeopend is gebleven. Een geopende verpakking zal u niet meer toelaten af te zien van de aankoop. Dit verzaakrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

Stappenplan om te retourneren:

• mail ons ([email protected]) dat u een product wilt retourneren met de reden waarom
• u ontvangt via e-mail instructies en een retour bon voor het retourneren van het product. Wacht op de retour bon vooraleer een product te retourneren, zonder retour bon kunnen we geen retour aanvaarden.
• stuur het product terug naar het retouradres vermeld op de retour bon. Dit kan met Bpost (met tracering) of een koerierdienst van uw keuze. De retourkosten worden door u gedragen.
• na ontvangst en goedkeuring, sturen we een ontvangstbevestiging via e-mail. U ontvangt vervolgens een tegoed dat als volgt wordt berekend: het bedrag van het product – 5 € administratie en handlingkosten. Dit tegoed is 1 jaar geldig.

Verkeerd product?

Verwittig onze klantendienst via [email protected] binnen de 2 dagen na ontvangst.

Beschadigd product?

Contacteer onze klantendienst via [email protected] binnen de 24 uur na ontvangst. Formuleer de beschadiging duidelijk met bijhorende foto’s.

Indien het pakket reeds schade vertoont bij levering, gelieve dit dan te melden bij aftekening van het pakket en de melding “onder voorbehoud van controle” te zetten bij uw handtekening.

Misstique.be behoudt zich het recht om een retour te weigeren en geen tegoed te schenken of het bedrag niet terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van misstique.be of de leverancier van het product zijn beschadigd.